Na ons succesvol symposium over ons transmuraal zorgpad prostaatkanker, zouden we ook een zorgpad voor de gemetastaseerde prostaatkankers willen uitwerken.

Gezien gemetastaseerd prostaatkanker veel heterogener is dan gelokaliseerd prostaatkanker, zouden we ons in eerste instantie willen focussen op de “de novo” gemetastaseerde prostaatkanker patiënten, dit wil zeggen patiënten die zich van bij de initiële diagnose presenteren met uitzaaiingen. Dit is de groep patiënten die de slechtste prognose hebben en waar de laatste jaren een grote evolutie gezien hebben in de behandelingsopties.

Om het uitwerken van dit zorgpad wat anders aan te pakken, zouden we graag een “nulmeting” doen aan de start. Aan de hand van een gevalideerde vragenlijst zouden we graag jullie feedback hebben over de huidige zorg voor deze patiënten, om na te gaan waar de grootste noden liggen.

Zouden jullie daarom zo vriendelijke willen zijn de vragenlijst via deze link in te vullen? Ik weet dat we geen grote fan zijn van vragenlijsten, we hebben het aantal vragen hebben proberen te beperken.

https://goo.gl/forms/ST73427TKwjGjJJl1